DEPOT 30

Winkel

Met meer dan 1000 biersoorten het walhalla voor de bierliefhebber.

Drankenhandel Genk

De winkel is toegankelijk voor zowel particulieren als horeca. Het assortiment dat wordt aangeboden varieert van sterke dranken en (speciaal)bieren tot frisdranken en zuivel, wijnen en bubbels.

Ben je dus op zoek naar een ontbrekend stuk in je collectie of is het tijd om op cadeautjesjacht te gaan, dan weet je alvast waarheen.

Ook geschenkmanden, in al zijn vormen en varianten, zijn te verkrijgen in de winkel. Deze worden op voorhand klaargemaakt of à la minute naar de voorkeur van de klant. Een ideale cadeautip! De winkel is zeer centraal gelegen: op de verbindingsweg van Genk en Hasselt, maar ook voor andere omliggende gemeentes is het maar een kleine afstand. Er is voldoende parking voorzien. Onze winkel heeft de mogelijkheid om zowel cash als met de kaart te betalen.

Wil je nog een stapje verder gaan voor dat unieke geschenk,  Depot 30maakt het mogelijk bier op maat te leveren. Met een gepersonaliseerd etiket kies je uit vier types speciaalbieren om jouw geschenk op punt te zetten: blond, bruin, tripel en grand cru. En nog beter: je kan al bestellen vanaf één fles van 75 centiliter, die je amper 11 euro kost. Schol!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x